sjuk !

tänkte att jag skulle börja skriva lite här,  jag skaffade bloggen för några dagar sen men har inte orkat skriva, jag har inte orkat göra någonting ! har legat i soffan som en död köttbulle ungefär :D har lite feber och jätteförkyld :/ inte bra !
så idag ska jag bara ligga hemma och vila upp mig tills imon ! för då jag jag och malin städa hela övervåningen och ut på en liten körtur, så att körkortet rullar på nu så jag kan ta det när jag fyller 18 !
så på söndag kommer min utbytesstudent från italien, hennes namn är Ana, hoppas det är en kul tjej och att hon trivs hos oss :D fast hon kommer nog inte vara så mkt hemma hos oss.. hon har ju typ en schema som hon ska följa under veckan , ngt projekt eller nåt ;) haha hon kommer ju tycka att våran familj är helknäpp :P haha ... eller man kanske är såbna som vi är i italen oxå ;d haha ... får la hoppas på det .. :D och HOPPAS att jag blivit frisk , eller i alla fall mår bätte tills när hon kommer oxå .. kul för henne och sitta och prata med en död kötbulle liksom :D haha
ne men nu ska jag kolla på tv !
btw, kolla min systers blogg www.mickeochmolle.blogg.se ;) hon gjorde min blogg oxå ;d haha
/mel.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0